Donează 2%

Declaraţia 230

2% din impozitul anual

Ce este declaraţia 230 ?

Declaraţia 230 este un formular ce se poate completa de orice persoane ce a fost angajată pe parcursul anului 2017.Acest formular se poate găsi în partea de jos a paginii, formular emis de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Cum completez ?

După ce aţi descărcat formularul şi l-aţi completat, fizic pe hârtie, îl puteţi scana şi să-l trimiteţi la adresa de e-mail contact@crucearosie-valcea.ro sau lăsându-l la sediul filialei (Str. Avram Iancu, nr. 1) urmând ca noi să le depunem la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, ulterior să fiţi informat că acest formular a fost depus, respectând în tocmai legislaţia actuală.Aceasta este prima variantă, costurile depunerii fiind suportat în totalitate de către noi (formularul se trimite în plic cu confirmare de primire către ANAF) dar o puteţi realiza şi dumneavoastră, depunându-l la ANAF.

Dacă completez acest formular, mi se vor lua din salariu ?

O întrebare foarte des întâlnită este aceea dacă, după completarea declaraţiei 230 statul va prelua o anumită sumă de bani din salariu sau va trebui să plătească.
Statul Român preia un impozit de 16% din veniturile dumneavoastră lunar dar din care puteţi direcţiona 2% din acest 16% preluat deja de către statul român.În concluzie, NU VEŢI FII AFECTAT din punct de vedere salarial.În cazul în care nu doriţi să vă exercitaţi acest drept, modica sumă reprezentată de 2% va fii preluată în totalitate de către stat.

Ce dorim să facem cu banii?

Crucea Roşie – Filiala Vâlcea funcţionează pe baza de voluntariat ca majoritatea filialelor din România şi nu avem niciun sprijin din partea autorităţilor locale.Cu banii pe care îi vom strânge din declaraţiile 230 îi vom investii în achiziţionarea unei ambulanţe şi dezvoltarea unui serviciu de ambulanţă dedicat în exclusivitate Vâlceniilor dar nu numai.

Dacă te-am convins, completează chiar acum Declaraţia 230 şi sprijină Crucea Roşie – Vâlcea !

Declaraţia 230

Ai nevoie de ajutor? Contactează-ne online chiar acum:

Contactează-ne !

Top