Tabara Judeteana de Prim Ajutor – 2018

Tabăra Judeţeană de Prim Ajutor 2018

În perioada 3-5 August 2018 în campul din localitatea Bărbăteşti, judeţul Vâlcea, filiala de Crucea Roşie Vâlcea organizeaza încă o ediţie a Taberei Judeţene de Prim Ajutor, tabără organizată la corturi.

Obiectivele al taberei sunt instruirea prin aplicaţii practice în mod competiţional de deprinderi de cunoştinţe necesare în domeniile primul ajutor şi educaţie pentru sănătate, managementul situaţiilor de criză şi de dezastre naturale, recreere şi cunoaşterea mediului, prin crearea unor abilităţi de decizie la nivel de cetăţeni şi de echipă, în ceea ce înseamnă implicarea în salvarea de vieţi dar si de supravietuire cu mijloace minime avute la indemana.

Participantii:

 • vor avea minim un lider de grup, adult, care va raspunde de activitatea lor, care va avea grijă să asigure conditiile de preparare a hranei si să participare la actiunile taberei;
 • vor avea dotarea minimă obligatorie de camp: cort, saltea sau izopren, sac de dormit, veselă, haine groase si bocanci de camping;
 • vor participa obligatoriu la toate actiunile propuse si stabilite impreuna cu liderii de grupuri;
 • vor asigura păstrarea curăţeniei pe toată durata taberei;
 • vor respecta deciziile de siguranţă comunicate de organizatorii de eveniment pe toată durata taberei.
 • participanţii iau parte la acest eveniment pe propria răspundere şi în cunoştinţă de cauză asupra dificultăţii acesteia şi efortului necesar pentru a participa.
 • sunt interzise manifestările violente şi lipsite de respect la adresa celorlalţi participanţi sau la adresa organizatorilor. Aceştia din urmă îşi rezervă dreptul de a interzice continuarea participării unei persoane dacă aceasta se manifestă în mod violent faţă de ceilalţi participanţi la eveniment.
 • este interzisă participarea la eveniment în stare de ebrietate sau sub influenţa drogurilor de orice fel. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice continuarea participării unei persoane dacă aceasta se află într-una din situaţiile descrise şi reprezintă un pericol pentru siguranţa celorlalţi participanţi la eveniment.
 • prin înscrierea la eveniment participanţii se angajează să respecte prezentul regulament întelegând că este conceput exclusiv pentru siguranţa şi confortul acestora.

Perioada: 3-5 August 2018

 • 3 August camparea si inregistrarea participantilor (începând cu ora 15.00), festivitate de deschidere la ora 18.00;
 • 4 August – ateliere si demonstratii practice, concurs si traseu, foc de tabără;
 • 5 August – festivitate inchidere si decampare

Locatie: Bărbăteşti, judet Vâlcea.
Taxa de participare: 0 lei/persoană;
Perioada de înscriere: 17 – 31 iulie completând formularul de mai jos

Programul taberei se poate accesa de aici.
Informatii suplimentare despre tabara se gasesc aici.
Regulament tabara click aici.

-76Zile -1Ore -37Minute -16Secunde

Inscriere Tabara

One comment on “Tabara Judeteana de Prim Ajutor – 2018
 1. Iordache Mihai - Marcel spune:

  mentionez ca suntem voluntari la CR TIMIS si am fost invitati de Andreea Bizic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*